Agencija Propiar bo 7. marca v njihovih prostorih (Gruberjevo nabrežje 14, Ljubljana) pripravila brezplačne delavnice za mladostnike z disleksijo, stare med 15 in 23 let. V sklopu delavnic želijo mlade opolnomočiti za samozavesten vstop na trg dela. Več informacij preberite v spodnjem vabilu:

“Delavnice so del naše novoletne zaobljube, da naslovimo enega od družbenih izzivov in sredstva za darila namenimo njegovemu reševanju. Kot dolgoletni podpornik projekta Življenje z disleksijo smo se odločili, da se letos posvetimo opolnomočenju mladostnikov z disleksijo.

Namen delavnic je preseči področja, na katerih se osebe z disleksijo srečujejo z omejitvami in izpostaviti njihove potenciale, da jih bodo lahko prepoznali tudi delodajalci. Zato bomo prvi sklop delavnic namenili prepoznavanju lastnih potencialov in pripravi elevator pitch-a, ki bo navdušil vsakega delodajalca. Z udeleženci bomo izdelali še digitalno vizitko (CV) ter posneli predstavitveni video, s katerim se bomo izognili pisanju motivacijskega pisma.”

Vabljeni!

(Visited 127 times, 1 visits today)
Dostopnost