Select Page

Se vpis na fakulteto hitro približuje, ti pa niti ne veš, kam bi se vpisal? Si želiš delati nekaj, kjer se boš vsak dan srečal z novimi izzivi in ti nikoli ne bo dolgčas? Mogoče si pa lahko inženir. 😊

Prejšnji teden je potekal prvi spletni KAMbi dogodek, če ste se nam utegnili pridružiti, ste prisluhnili zanimivemu in hudomušnemu pogovoru 4 mladih inženirjev iz podjetij TRAC, Iskra Pio, Krka in Ljubljanske mlekarne. V pogovoru smo prisluhnili kaj je botrovalo njihovim odločitvam za določen študij, tudi zakaj menjava po prvem letniku, koliko je matematike in kako zahtevna je, kako je bilo s prvo zaposlitvijo, kaj delajo danes in kakšne imajo izkušnje s tujino.

To sredo bo potekal že drugi dogodek v seriji 3 srečanj. Pogovor bomo pričeli ob 17. uri in zaključili do 18. ure. Vprašanja boste zastavljali prek aplikacije https://pigeonhole.at/, s katero zagotavljamo anonimnost.

Na drugi dogodek se lahko prijavite tukaj, povezavo vam bomo poslali naknadno. Več podrobnosti pa je na voljo na naši Facebook strani oz. dogodku.

V sredo bodo z nami:

  • Jasmina Bajec Omahen, Vodja službe za nadzor in preglednost trga v podjetju Borzen in inženirka elektrotehnike,
  • Žiga Brinšek, Programer na oddelku robotike v podjetju Epilog in inženir elektrotehnike,
  • Jaša Polutnik, Vodja projektne pisarne in investicij v Steklarni Hrastnik in inženir strojništva ter
  • Denis Vitez, Vodja ekipe razvoja po naročilu v podjetju Špica in iInženir računalništva in informatike.

 

Se vidimo! 😊

***

Kaj je KAMbi? KAMbi je aplikacija, ki je svet ugledala decembra. Pomaga ti pri odločanju za tvojo študijsko pot. Preko tvojih odgovorov o tem, kaj želiš delati in kakšne so tvoje kompetence, ti pove, kateri inženirski študij bi bil zate najbolj primeren. Da si boš delo z določeno izobrazbo lažje predstavljal, smo dodali tudi video zgodbe inženirjev, da vidiš, kako izgleda njihov dan. Najdeš jo na www.inzenirji-bomo.si/sl/kambi.

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Dostopnost